Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Odešel z psychiatrické léčebny

DOBŘANY - Kriminalisté pátrají po pětatřicetiletém muži, který má nařízené ústavní psychiatrické léčení. Z ústavu odešel včera a nevrátil se. 

     Kriminalisté Služby kriminální policie a vyšetřování Plzeň – venkov pátrají po pětatřicetiletém muži, který je pacientem Psychiatrické nemocnice Dobřany. Muž má nařízené ústavní psychiatrické léčení kvůli psychické nemoci. Z nemocnice odešel včera, dne 26. ledna 2023, v 14:45 hodin na povolenou vycházku po areálu nemocnice, ale do ústavu se již nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu. Může být ohroženo jeho zdraví, ale také jeho okolí, kdy může napadat ostatní osoby. 
Další informace k hledanému naleznete zde: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=22140126230311 (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byl hledaný muž nalezen).
     Hledaný je střední postavy, vysoký 176 centimetrů, má oválný obličej, krátké hnědé vlasy, zelené oči a strniště. Na sobě by měl mít zimní tmavou bundu, džíny a zimní boty. Mluví česky špatně srozumitelně. Šetřením bylo zjištěno, že by se mohl pohybovat v okrese Rakovník, ke kterému má osobní vztah. 
     Policisté přijmou k hledanému jakoukoliv informaci na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. 

por. Mgr. Dagmar Brožová
27. ledna 2023

vytisknout  e-mailem