Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dívka se nevrátila do výchovného ústavu

PŘEŠTICKO - Hledaná dívka odjela z hlavního vlakového nádraží v Plzni do výchovného ústavu, ale tam již nedorazila. Měla by se pohybovat v Plzni ve společnosti svého přítele. 

Kriminalisté z územního odboru Plzeň - venkov vyhlásili celostátní pátrání po hledané osobě:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=19190705220311
(je-li odkaz neaktivní, bylo pátrání po osobě odvoláno).

Hledaná dívka 5. července 2022 po 14. hodině odjela vlakem z hlavního vlakového nádraží v Plzni zpět do výchovného ústavu v okrese Pelhřimov, kde má soudem nařízenou ústavní výchovu. Do výchovného ústavu již nedorazila a od této doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Dívka byla již v minulosti pohřešována. Je předpoklad, že by se mohla pohybovat v Plzni - část Slovany.
Hledaná by měla být ve společnosti svého stejně starého přítele, který je hubené postavy, vysoký 170 cm. Mladík má černé vlasy vystříhané do tzv. ostrůvku. Přítel by měl být oblečen do světlé modrých džínů, strakaté košile a na nohou by měl mít černé botasky s bílým pruhem. 

Dívka je vysoká 163 cm, hubené postavy, má obdélníkový obličej, hnědé oči a dlouhé rovné tmavé vlasy. Na sobě by měla mít  bílé šaty s černými vodorovnými pruhy, na nohou růžové kroksy, na levé noze má mít stříbrný řetízek a na krku 3 stříbrné řetízky. S sebou má mít červenou cestovní tašku. Hledaná dívka má na levé tváři vedle úst mateřské znaménko, na levé ruce nad loktem žiletkou vyryt v kůži nápis DAVID, pod loktem má vytetovanou ležatou osmičku a na zápěstí vedle palce má vytetovaná nezjištěná dvě písmena.

            Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

por. Ing. Eva Červenková
8. července 2022

vytisknout  e-mailem