Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se vloupal do bytu

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj z přízemního bytu odcizil věci za 133 tisíc korun. 

Střekovští policisté pátrají po zloději, který se vloupal do přízemního bytu v ulici Kozinova. Z tohoto bytu následně odcizil elektroniku, několik náramkových hodinek, šperky a kabelku s batohem. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 134 tisíc korun.

Krádež nákladního vozidla
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z parkoviště firmy v centru města odcizil nákladní vozidlo Mercedes Benz, rz: 2U9 21-81. Způsobená škoda se pohybuje kolem 800 tisíc korun.

Krádež osobního vozidla
 V průběhu dne neznámý zloděj ve Všebořicích v ulici Školní odcizil osobní vozidlo VW Golf, tmavě modré barvy, rz: 5U1 12-63, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 52 tisíc korun.

Krádež hliníkových kol
Policisté ze Severní Terasy pátrají po pachateli, který v průběhu noci na parkovišti v ulici Pincova ze zaparkovaného vozidla Š-Superb odcizil všechny čtyři hliníková kola. Způsobená škoda se pohybuje kolem 96 tisíc korun.

Policisté dopadli zloděje
Policejní komisař sdělil obvinění 33letému muži z trestného činu Krádeže a Neoprávněného držení platební karty. Obviněný v průběhu měsíce v 11 případech okradl převážně seniory o jejich kabelky a tašky. Využíval chvilek překvapení a ze zadu jim z ruky kabelku vytrhl a utekl. Při poslední krádeži v Městských sadech byl krátce na to zadržen policisty z Oddělení hlídkové služby a odcizené věci byly poškozené seniorce vráceny. Svým jednáním poškozeným způsobil škodu kolem 21 tisíc korun. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

vytisknout  e-mailem