Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj nářadí dopaden

TEPLICKO - Betonem rozbil výlohu a ukradl nářadí; Nechal si cizí peníze... 

Zloděj nářadí dopaden

     Policisté obvinili z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci 29letého recidivistu. V minulosti pětkrát odsouzený muž je podezřelý, že minulý týden kusem betonu rozbil skleněnou výplň prodejny v Teplicích, ze které odcizil historickou vibrační brusku a aku vrtačku.

     Policisté ho také viní z toho, že začátkem června vnikl v Teplicích do bytu, odkud měl ukrást televizor, kuchyňskou váhu, aku šroubovák, sluchátka a další věci v celkové hodnotě téměř čtyři tisíce korun. Pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, hrozí mu v krajním případě až tříletý trest odnětí svobody.

Nechal si cizí peníze

     Z přečinu zatajení věci je podezřelý 56letý muž, který našel v bankomatu v Bílině deset tisíc korun. Místo aby muži, který před ním peníze vybíral, hotovost vrátil, peníze si ponechal, čímž se dopustil přečinu, za který mu v případě odsouzení hrozí až roční vězení.

Vykradené sklepy

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který v Teplicích vnikl do suterénu domu, kde ze sklepní kóje odcizil dva páry běžeckých lyží a hůlek. Celková škoda byla vyčíslena na dva tisíce korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

     Policisté také pátrají po pachateli, který ze sklepa v jiné ulici ukradl pánské kolo v hodnotě šestnáct tisíc korun, také v tomto případě je případ prověřován jako přečin krádeže.

21. června 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem