Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zákazy mu nevadily

LITOMĚŘICKO - Řídil zcela bez zábran; Pro luk a šípy hřešil; Auto není trezor. 

Ani pět různých výroků o zákazu řízení nezabránilo 39letému muži z Litoměřic sednout si za volant motorového vozidla. Přestože má ústeckým magistrátem, litoměřickým soudem a litoměřickým a roudnickým městským úřadem uloženo celkem pět trestů spočívajících v zákazu řízení všech motorových vozidel, řídil v uplynulých dnech zcela bez zábran auto na Roudnicku. Narazil ale na hlídku policistů a hned putoval na služebnu pro sdělení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za jeho spáchání ho může soudce v krajním případě poslat až na dva roky za mříže.

Pro luk a šípy hřešil

Podezření pro trestný čin krádeže bylo v tomto týdnu sděleno třiačtyřicetiletému muži z Lovosicka. Podezřelý měl po rozbití okna vniknout na sklonku měsíce října do rekreační chaty na Lovosicku, kterou měl prohledat a odnést si z ní zde uložený luk a šípy. Majitel rekreačního objektu vyčíslil škodu na více než 1 tisíc korun. S ohledem na bohatou trestní minulost podezřelého mu nyní hrozí až tříleté vězení

Auto není trezor

Oznámení o krádeži věcí ze zaparkovaného vozidla přijali včera v odpoledních hodinách roudničtí policisté. Neznámý pachatel se vloupal na ulici do vozu po překonání zámku dveří a odcizil zde uložený batoh s elektronikou a drobné nářadí v celkové hodnotě přesahující 16 tisíc korun. Po pachateli krádeže a odcizených věcech policisté pátrají.

Litoměřice, 9. 1. 2020, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem