Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Začněme spolu aneb kolama dolů

ÚSTECKÝ KRAJ - Upozornění pro řidiče - v sobotu dopoledne buďte opatrní na trase od hory Říp do Mostu. 

V Ústeckém kraji v sobotu 20. dubna 2019 startuje 2. ročník preventivní aktivity zaměřené na bezpečnost řidičů motocyklů.  Projekt s názvem „Začněme spolu aneb kolama dolů“ připravilo Ředitelstvím služby dopravní policie PP ČR ve spolupráci s Asociací center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR. Na přípravách sobotní akce se v nemalé míře podílí Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje.  Více k akci naleznete zde v odkaze: http://www.policie.cz/clanek/web-informacni-servis-zpravodajstvi-zacneme-spolu-aneb-kolama-dolu-2019.aspx

Součástí akce je společná organizovaná jízda policistů a přihlášených registrovaných účastníků. Jedná se o kolonu cca 400 motocyklistů. Trasa společné jízdy je 76 km. V souvislosti s jízdou velkého počtu motocyklistů nabádáme řidiče ke zvýšené opatrnosti, obezřetnosti a ohleduplnosti.

Jedná se o čas od 10:00 – cca 12:00 hodin v sobotu dne 20. dubna 2019. V 10:00 hodin se startuje  na parkovišti pod horou Říp, k. o. Krábčice. Trasa vede po silnici II/608 ve směru Roudnice - Lovosice. V Lovosicích po nájezdu na silnici I/15 se pokračuje do Mostu. Očekávaný příjezd do cíle na mosteckém polygonu je v cca 12:00 hodin.

Na vymezenou trasu bylo vydáno příslušným správním orgánem rozhodnutí o zvláštním užívání pozemní komunikace, kterým se pořádání této akce povoluje.


por. Alena Bartošová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
16. dubna 2019

vytisknout  e-mailem