Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za zboží neplatila

LITOMĚŘICKO – Nyní čelí obvinění… 

Obvinění pro trestný čin krádeže si v tomto týdnu převzala 19letá žena z Litoměřic. Hrozí jí až dvouletý trest odnětí svobody za opakované „nákupy“ zboží, které si odnášela bez placení. V průběhu měsíce března tohoto roku navštívila několikrát obchody s drogerií a cílem jejích výprav bylo větší množství náhradních hlavic k holicím strojkům, řasenek, ale i kosmetických krémů. Škoda přesahuje 15 tisíc korun. Obviněná je trestně stíhána na svobodě.

Zloděj okradl spící cestující

Starší žena byla okradena při cestování vlakem mezi obcemi Blíževedly a Úštěk. Pachatel patrně využil okamžiku, kdy žena usnula a z uzavřené kabelky, kterou měla uloženou vedle sebe, odcizil peněženku s doklady a finanční hotovostí. Poškozená vyčíslila škodu na více než 1 tisíc korun. Policisté po pachateli pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Kola v kurzu i v zimním období

Oznámení o krádeži jízdního kola přijali v uplynulých dnech lovosičtí policisté. Neznámý pachatel vnikl po poškození dveří do společné kolárny bytového domu a odcizil zde uložený bicykl v hodnotě 18 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli pátrají.

Okraden v baru

Mladý muž z Kladenska byl o víkendu okraden v jedné z roudnických restaurací. Zatímco se věnoval zábavě, jeho tašce se věnoval neznámý kapsář. V nestřeženém okamžiku lapka sáhl mladíkovi do tašky, z které odcizil peněženku s finanční hotovostí. Škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun. Po pachateli krádeže a odcizených věcech policisté pátrají.

Litoměřice, 31. 1. 2019, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem