Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z prodejny zmizely cigarety

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj si odnesl přes sto kartonů cigaret. 

Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 18.-19.3. vloupal do místní prodejny s potravinami. Z této prodejny následně odcizil přes sto kartonů cigaret různých značek. Majiteli tak způsobil škodu kolem 67 tisíc korun.

Vloupání do kanceláře firmy
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 19.-20.3. v Neštěmicích vloupal do kanceláře firmy, ze které následně odcizil počítač s monitorem a kapesní nůž. Způsobená škoda se pohybuje kolem 13 tisíc korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 19.-20.3. v Mojžíři v ulici Peškova došlo k odcizení vozidla Š-Octavie combi, stříbrné barvy, bez rz. Způsobená škoda se pohybuje kolem 125 tisíc korun.

Vandal řádil na Střekově
Střekovští policisté pátrají po vandalovi, který řádil na Střekovském nábřeží. Tento pachatel v průběhu noci z 19.-20.3. poškrábáním karoserie poškodil sedm zaparkovaných vozidel a tím jejich majitelům způsobil celkovou škodu kolem 67 tisíc korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 20.-21.3. na Severní Terase v ulici Mezní došlo k odcizení vozidla Renault Laguna Grandtour, šedé metalízy, rz: 2U1 94-63. Majiteli tak vznikla škoda kolem 201 tisíc korun.

Ústí nad Labem 22. března 2010

vytisknout  e-mailem