Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Výsledky úterní DBA

TEPLICE - Žádný řidič nepřekročil rychlost, Lup našli ve vozidle.. 

Výsledky úterní DBA
 
V úterý se konala na Teplicku dopravně bezpečnostní akce. Policisté se zaměřili na dodržování předepsané rychlosti, ale i na dodržování dalších předpisů. Zkontrolováno bylo celkem 210 vozidel. Možná i deštivé počasí přispělo k tomu, že řidiči jezdili opatrněji a žádný z kontrolovaných neporušil předepsanou rychlost. Celkem bylo zjištěno 48 přestupků, za které byly uděleny pokuty v hodnotě 42 tisíc korun. Jeden řidič řídil pod vlivem návykové látky. Šest vozidel mělo špatný technický stav a jeden řidič nebyl připoután. Podobné akce se budou i nadále opakovat.
 
Lup našli ve vozidle
 
Krádež girlandových válečků z pásového dopravníku v hodnotě 40 tisíc korun se podařilo objasnit duchcovským policistům. Ti kontrolovali osádku vozidla Škoda Felicia, kdy ve vozidle si hlídka všimla několika válečků, které byly tentýž den odcizeny z pásového dopravníku v dolech. Osádka vozidla sdělila, že válečky našli volně odložené a chtěli je prodat do sběrny druhotných surovin. Všem třem mužům ve věku 23 až 40 let bylo sděleno podezření z krádeže.   
 

Z auta zmizela kapota

Náhradní díl na Škodu Fabii zřejmě potřeboval neznámý zloděj. Ten si vyhlédl Fabii zaparkovanou na ulici Trnovanská, kdy nejprve rozbil skleněnou výplň předních dveří a zevnitř páčkou otevřel kapotu. Tu pak odmontoval a odcizil. Majiteli vznikla škoda 7 tisíc korun.
 
Teplice, 4. května 2011, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem