Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradená lednice

TEPLICKO - Muž a žena ukradli nápoje; Vloupání do bytu; Krádež kola. 

Vykradená lednice

     Z přečinu krádeže spáchaného formou spolupachatelství je podezřelý 33letý muž a 25letá žena. Před čtrnácti dny se v Bílině vloupali do zamčené lednice s nealkoholickými nápoji umístěné u prodejního stánku. Muž kapesním nožem vypáčil zámek a následně z lednice odcizili různé nealkoholické nápoje v hodnotě kolem 250 korun. Bílinští policisté vyhodnotili záznamy bezpečnostních kamer z okolí místa činu a ustanovili totožnost podezřelých, kterým včera sdělili podezření z přečinu, za který jim v krajním případě hrozí až dvouleté vězení.

Vloupání do bytu

     Prosetičtí policisté prověřují případ vloupání do rodinného domu v Teplicích. Neznámý pachatel měl ve večerních hodinách oknem vniknout do bytu v přízemí nemovitosti, kde odcizil náramkové hodinky a finanční hotovost.  Celkovou škodu oznamovatelka vyčíslila na více jak pět tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Krádež kola

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který měl včera odpoledne ukrást jízdní kolo. Lapka v Teplicích využil toho, že bicykl v hodnotě tři tisíce korun nebyl nijak zabezpečený, a odcizil ho. S ohledem na výši způsobené škody je případ prověřován jako přestupek proti majetku.

7. srpna 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem