Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyhýbal se vězení ...

DĚČÍN - Před minulostí neutečeš; Zima se blíží; Odcizené dětské kolo  

Před minulostí neutečeš
 
DĚČÍN – Koncem srpna měl nastoupit do věznice, leč nedorazil. A tak se do případu vložila děčínská policie, která vykutáleného nezbedníka třiadvacátého října zadržela a dopravila do litoměřické káznice, kde si v budoucích měsících odpyká svůj vysloužený trest za spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Zima se blíží
 
VARNSDORF – Rekonstruovaný dům v Horním Podluží uvítal v noci z pondělí na úterý 2.11.2010 nevítaného návštěvníka. Ten do objektu vnikl násilím a s sebou si odnesl  elektrokotel  s radiátory. I přes to mu to bylo málo, a tak si k lupu přidal i pár okapových svodů. Majitel domu přišel během chvilky o devětačtyřicet tisíc korun. Trestný čin krádeže vyšetřují varnsdorfští muži zákona.
 
Odcizené dětské kolo
 
VARNSDORF – Během třetího říjnového týdne navštívil  neuzamčenou chodbu domu ve Varnsdorfu nenechavý vetřelec. Po jeho odchodu zmizelo z chodby odložené dětské kolo. Ač se ho jeho majitel snažil nalézt, nenašel a místo něj získal patnácti tisícovou ztrátu. Pokud se varnsdorfským mužům zákona podaří na zloděje odhalit a usvědčit, vyslechne si nejspíše i sdělení obvinění z trestného činu krádeže.
 
4.11.2010, Děčín
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem