Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vybíral z cizí karty

LITOMĚŘICE – Ještě téhož dne byl zadržen. 

Dobrá práce lovosických policistů se zúročila. Podařilo se jim během krátké doby zadržet muže, který vyzvedl z bankomatu peníze pomocí odcizené platební karty, kdy tuto získal předchozí krádeží peněženky. Na základě operativního šetření byl ještě téhož dne vypátrán a zadržen 23letý Lovosičan, který si na služebně převzal sdělení podezření pro trestný čin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě soudem uznané viny hrozí podezřelému až dvouleté vězení.

Bral alkohol i televizor

Klubovnu fotbalového klubu na Roudnicku navštívil v uplynulých dnech zloděj. Po násilném vniknutí do objektu klubovny si odnesl televizní přijímač a tři desítky litrů lihovin různých značek v lahvích. Celková škoda je vyčíslena na více než 18 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají. 

Nezvaný host

Až tříleté vězení hrozí neznámému pachateli, který vnikl do dílny na pozemku u rodinného domu na Litoměřicku. Po násilném překonání vstupních dveří dílny odcizil několik kusů náhradních dílů motorových vozidel a další zde uložené předměty. Majitel objektu vyčíslil škodu na téměř 50 tisíc korun. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

 

Litoměřice, 30. 12. 2015, nprap. Pavla Kofrová

Oddělení tisku a prevence

tel.: +420 974 436 207

       +420 724 101 966

e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem