Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Všichni plují na vlně kriminality

DĚČÍN - Nehoda ve skalách; Nedá si říct a nedá; Zapikaný odběratel; Vykradená Octávie 

Nehoda ve skalách
 
HŘENSKO – Během sobotního dopoledne proletěla Labským údolím na Děčínsku záchranářská helikoptéra. Ta směřovala k místu horolezeckého neštěstí. Mladý muž, který do míst pod Belveder přijel pokořit skalního Admirála, se stal obětí nešťastné náhody. Část masivu se odlomila a odvážného horolezce poslala k zemi. Poraněný sportovec byl převezen do nemocnice a strážci zákona smutnou událost prošetřují pro podezření  z trestného činu ublížení na zdraví.
 
Nedá si říct a nedá
 
VARNSDORF – Policejní služebna je pro něj důvěrně známým místem. Netrvalo dlouho a navštívil ji znovu. Tentokrát proto, že si dovolil přes pokladnu v obchodě pronést žiletky bez zaplacení. Leč oko profesionála zachytilo škodnou a vykutálený zlodějíček  od včerejšího odpoledne  čelí podezření z trestného činu krádeže, za což mu hrozí tentokrát až tříletá stáž v nápravném zařízení s ostrahou.
 
Zapikaný odběratel
 
ŠLUKNOV – Hledá se černý odběratel, jenž si bez požehnání poškozené společnosti zapojil  ve Šluknově odpojený elektroměr. Zručný amatér opětovně od června do září letošního roku odebíral elektrickou energii, aniž by ji platil. Zapikaný padouch tak nedovoleně odčerpal elektřinu za devět tisíc korun. Jestliže se policejním inspektorům podaří vykutáleného ptáčka lapit, kromě uhrazení faktury mu hrozí také obvinění z trestného činu krádeže i několikaletý  pobyt za mřížemi.
 
Vykradená Octávie
 
DĚČÍN – Zaparkovaná Octávia před obchodním domem přilákala ve středu dopoledne nežádoucí pozornost neznámého vetřelce. Ten do uzamčené dámy vstoupil bez násilí. Neodešel s prázdnou, protože ve voze byla elektronika za pět a půl tisíce korun.  Děčínští strážci zahájili pátrání nejen po odcizených věcech, ale i po nenechavém návštěvníkovi, kterému v momentě dopadení hrozí nejen uhrazení škody, jenž napáchal , ale také i trest odnětím svobody za trestný čin krádeže v prvním odstavci.
 
Děčín  16.9.2010
nprap. Petra Trypesová
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem