Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do chaty objasněno

Trestná činnost a dopravní nehodovost v severních Čechách 

Vloupání do chaty na Děčínsku

     Děčínští policisté již znají pachatele vloupání do rekreační chaty v Těchlovicích, k němuž došlo v minulém týdnu. Majitel chaty postrádal po nezvané návštěvě věci za více než 12 tisíc korun. Z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody policisté nyní obvinili 58letého muže z Děčínska.

Vloupání do vozidla v Chomutově

     Dětské lyžařské vybavení zmizelo v noci ze středy na čtvrtek z automobilu, který byl zaparkovaný v ul. Politických vězňů v Chomutově. Kromě lyžařských potřeb si pachatel odnesl i zimní brusle, autorádio a CD nosiče, čímž způsobil škodu za téměř 15 tisíc korun. Při vloupání došlo i k poškození automobilu a celková škoda tak dosahuje bezmála 20 tisíc korun.

Krádeže v obchodech na Teplicku

     Z trestného činu krádeže obvinili v těchto dnech tepličtí policisté 36letého muže z Teplicka. V září se během jediného dne vydal hned třikrát do obchodu, aby tam odcizil zboží, zejména kávu, naložil ho do vozidla a odjel, aniž by zaplatil. Ve dvou teplických supermarketech a v supermarketu v Krupce tak způsobil celkovou škodu téměř 14 tisíc korun.

Dopravní nehodovost

     Ve středu vyjížděli severočeští dopravní policisté k řešení 59 dopravních nehod a havárií. Nikdo nebyl usmrcen, těžce zraněn byl 1 člověk. Lehké zranění utrpělo 10 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na 1 914 000 korun.

     Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to v 21 případě. Ve 13 případech bylo příčinou nehody nedání přednosti v jízdě a ve 4 případech nepřiměřená rychlost. Pod vlivem alkoholu byl 1 viník dopravní nehody.

     Počty nehod v jednotlivých okresech: CL – 5, DC – 4, CV – 6, JN - 2, LB – 9, LT - 5, LN – 6, MO - 2, TP - 6, UL – 14, dálniční odd. - 0.

vytisknout  e-mailem