Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do auta

TEPLICKO - Recidivista měl smůlu, byl zadržen na místě činu; Hledáme svědky nehod... 

Vloupání do auta

     Až dvouleté vězení hrozí 31letému recidivistovi, který se v Bílině vloupal do auta. Měl ale smůlu, protože si ho všiml majitel vozu, který si šel v noci zakouřit a přivolal strážníky, kteří zloděje zadrželi a předali policistům. Ti sdělili lapkovi, který už byl v minulosti několikrát souzen nejen u nás, ale i v Německu a Anglii, podezření z přečinu krádeže, jeho vyšetřování probíhá na svobodě.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 17:00 hodin dne 28. listopadu do 15:00 hodin dne 29. listopadu 2019 v Bílině, sídliště U Nového nádraží před č. p. 709. Dosud nezjištěný řidič měl poškodit pravou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda a z místa ujet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Podle stop zajištěných na místě se zřejmě jednalo o větší náraz, na místě byly zajištěny stopy červeného, černého a oranžového laku, mohlo se jednat o větší vozidlo např. dodávku.

     K další nehodě mělo dojít od 18:00 hodin dne 29. listopadu do 8:00 hodin dne 30. listopadu 2019 v Oseku, ul. Hrdlovská u č. p. 644. Neznámý řidič narazil do zaparkovaného vozidla Hyundai, u kterého poškodil levé přední dveře a z místa ujel. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vandal řádil v Oseku

     Policisté pátrají po neznámém vandalovi, který v Oseku posprejoval plot, zaparkované auto a informační tabuli. Předběžná škoda byla vyčíslena na nejméně deset tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci.

Vykradený sklep

     Z přečinů krádeže a poškození cizí věci je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do suterénu panelového domu. Ze sklepní kóje odcizil bezdotykový odpadkový koš, vysavač, nafukovací matraci a další věci v celkové hodnotě bezmála čtyři tisíce korun. Policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody, lapkovi hrozí v případě dopadení až tříleté vězení.

3. prosince 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem