Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Utýraný pes

ÚSTÍ NAD LABEM - Místo aby dal psa do útulku, nechal ho uvázaného u stromu. Lidé ho našli již mrtvého.  

Utýraný pes
Policisté ze Severní Terasy řeší otřesný případ týrání zvířete. Dosud neznámý pachatel v Ústí nad Labem na Mariánské skále v lesnatém porostu nad střelnicí přivázal psa ke stromu a následně ho opustil, čímž způsobil zvířeti smrt. Psa na tomto místě nalezl kolemjdoucí muž minulý týden. Jednalo se o psa černé barvy, dosud nezjištěného plemene. Policisté celý případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu týrání zvířat, kde pachateli hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.
 
Křivé obvinění
Ze zločinu křivého obvinění byl policejním komisařem obviněn 25letý muž z Karlovarska. Muž prodal jedné ženě prostřednictvím aukčního serveru notebook v hodnotě 5 tisíc korun, avšak v poštovní zásilce poslal pouze balík s prázdnou krabicí. Policistům se ale dušoval, že počítač skutečně poslal, a pokud nedošel, musela ho ukrást doručovatelka. Mladíkovi hrozí trest odnětí svobody od 2 do 8 let.
 
Poničení betonového plotu
Zloději kovů se nezastaví před ničím a někdy jim nevadí ani fyzicky náročná „práce“ při získávání kovového materiálu, což dosvědčuje i následující případ. Neznámý pachatel rozbíjením neznámým předmětem poničil jedno pole betonového plotu, a to jen proto, aby z něj odcizil železnou armaturu. Způsobená škoda dosahuje 20 tisíc korun. Celý případ šetří trmičtí policisté pro podezření z přečinu poškození cizí věci.
 
 
Ústí nad Labem, 05.08.2010, nprap. Vladimír Junek 

vytisknout  e-mailem