Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Slib nesplnil

TEPLICE - Vylákal od lidí peníze, Vytrhal parkety, Zatajil nález.. 

Vzal si, co mu nepatřilo
 
Z trestného činu zatajení věci byl obviněn 40 letý Tepličan. Ten nalezl v křoví 16 kusů litinových krytů kanálových vpustí v celkové hodnotě 26 tisíc korun, kdy se jednalo o majetek Magistrátu města Teplice. Ty byly předtím odcizeny na celém území města Teplice neznámým pachatelem. Tyto litinové kryty pak naložil na vozík a odvezl do sběrny, kde je chtěl zpeněžit. Sběrna je však odmítla vykoupit, a tak je zde zanechal. Přivolaní policisté kryty zajistili a po nějaké době došlo i k zadržení podezřelého muže.
 
 
Vytrhal parkety
 
Ke krádeži podlahových parket došlo v Lipové ulici v Teplicích. 38letý místní muž vnikl do neobydleného domu, kde následně v prvním patře vytrhal z podlahy dřevěné parkety v hodnotě 3 tisíce korun. Uvedeného skutku se dopustil přesto, že již byl za krádeže v posledních třech letech odsouzen. Na konto mu tak přibylo další obvinění z krádeže.
Slib nesplnil
 
Trestného činu podvodu se dopustil 44letý muž z Litoměřicka. Ten uvedl v omyl 7 lidí z Teplicka, kdy od nich pod záminkou zprostředkování práce ve Francii vylákal celkem 9600,-Kč. Po obdržení částky na svůj bankovní účet přestal s poškozenými komunikovat a finanční částku nevrátil.
 
 
 
Teplice, 18. března 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem