Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídila opilá

TEPLICKO - Opilá řidička vezla v autě nezletilou dceru; Vykradené sklepy... 

Řídila opilá

     Až na rok by mohla jít za mříže 28letá žena, která si sedla za volant, i když byla pod vlivem alkoholu. Poslední den loňského roku ji zastavili policisté v Teplicích a při dechové zkoušce zjistili, že má řidička téměř 1,9 promile alkoholu v dechu. Nezodpovědná žena, která v autě vezla svou nezletilou dceru, byla zadržena, dítě policisté předali babičce a o chování matky vyrozuměli orgán sociálně-právní ochrany dětí. Po vystřízlivění jí policisté sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a ženu propustili na svobodu.

Vykradené sklepy

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Řetenicích vnikl do suterénu panelového domu, kde se vloupal do dvou sklepních kójí. Odnesl si dva kufry, kompoty, karton mléka, zavařeniny a další potraviny a dokonce vzal i měděnou urnu. Celková škoda byla vyčíslena na více jak sedm tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže.

Auto není trezor

     Výlet se prodražil manželům, kteří se na Silvestra vydali na hory. Neznámý pachatel se jim vloupal do auta zaparkovaného v Horní Krupce a odcizil z něj mobilní telefon, kabelku s penězi a platebními kartami, oblečení, jídlo a další věci v hodnotě téměř dvacet tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

2. ledna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem