Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil se zákazem a pod vlivem drog

TEPLICKO - Muž má tři zákazy řízení; Dealer je ve vazbě... 

Řídil se zákazem a pod vlivem drog

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 19letý muž, který si sedl za volant osobního auta, i když má teplickým magistrátem a soudy v Teplicích a Ústí nad Labem uloženy hned tři tresty zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel.

     Policejní hlídka ho včera odpoledne zastavila v Teplicích, muž, který nesmí řídit až do roku 2023, skončil na služebně, kde si převzal sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za jeho spáchání mu v krajním případě hrozí až dvouleté vězení, k dobru mu nepřispěje ani skutečnost, že měl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle.

Dealer je ve vazbě

     Ve vazební věznici skončil 41letý recidivista, který od začátku roku prodával na Teplicku pervitin. Muž byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, vzhledem k tomu, že byl za stejnou trestnou činnost už několikrát odsouzen a navíc drogy prodával v době podmínečného odsouzení, hrozí mu, že stráví až deset let za mřížemi.

Auto zůstalo bez kol

     Škodu ve výši pětatřicet tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který odcizil všechna čtyři kola z auta zaparkovaného v Teplicích. Zřejmě v nočních hodinách kola demontoval a ukradl, policisté případ prověřují jako zločin krádeže, za který hrozí zloději vzhledem ke spáchání v době nouzového stavu až osmiletý trest odnětí svobody.

4. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem