Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil pod vlivem alkoholu a drog

DĚČÍNSKO - Na místě přišel o řidičák a hrozí mu až rok za mřížemi. 

Řídil pod vlivem alkoholu a drog

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 38letý muž, kterého v Děčíně zastavila policejní hlídka. Muž vykazoval známky ovlivnění alkoholem, nebo drogami, což potvrdila i dechová zkouška, při které měl pozitivní výsledek 1,4 promile alkoholu v dechu. Taktéž orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle byl pozitivní, muž na místě přišel o řidičský průkaz, u soudu mu hrozí až roční trest odnětí svobody.

Vykradený sklad

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Krásné Lípě vloupal do objektu, kde ze skladových prostor odcizil nábytek, nářadí a pneumatiky. Celková škoda byla vyčíslena na více jak padesát tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

Odcizené kolo

     Škodu ve výši dvacet tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se v Děčíně vloupal do garáže u domu. Odcizil pánské horské kolo, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody a po odcizeném kole i pachateli, kterému hrozí až tříleté vězení, intenzivně pátrají.

31. března 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem