Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič poškodil kruhový objezd

MOST - při řízení vjel do kruhového objezdu; Poberta se vloupal do škodovek; Cizince okradli v centru města ..... 

Poškodil kruhový objezd i keře
V kruhovém objezdu skončil tento týden se svým vozidlem řidič osobního automobilu tovární značky Škoda. Ten jel od obce Vtelno k ulici Dělnická, kde při jízdě vjel na střed kruhového objezdu. Vlivem dopravní nehody došlo nejen k poškození okraje středu kruhového objezdu, ale i okrasných keřů osázených uvnitř této křižovatky. Po příjezdu policistů byla u řidiče provedena dechová zkouška na zjištění alkoholu v dechu. Ta měla pozitivní výsledek, kdy řidiči bylo naměřeno přes jedno promile. Lékařské vyšetření řidič odmítl. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku 25 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo.

Zapomnětlivost ho přišla draho
Neuzamčené osobní vozidlo přilákalo neznámého zloděje v jedné litvínovské ulici tento týden. Ten v podvečerní době bez násilí odcizil z vozu batoh, který si tam ponechal jeho majitel. V batohu lapka objevil osobní doklady, platební karty, mobil a další věci, vše v hodnotě pěti tisíc korun. Případ trestného činu krádeže šetří litvínovská policie.

Při vloupání poškodil dvě škodovky
Podivně si počínal neznámý lapka, který se v Mostě vloupal do dvou motorových vozidel. V noci za použití násilí z jednoho vytrhl autorádio, které nechal ležet na sedačce. Ve druhém vozidle, které též při vloupání poškodil, odcizil rámeček od autorádia a to pohodil na sedadlo. Poškozeným motoristům zanechal škodu ve výši 3 000 korun. Případ trestného činu krádeže šetří mostečtí policisté.

Opatrnosti není nikdy dost
Komerční centrum v centru města navštívil neznámý poberta. Ten v budově využil situace, kdy na okamžik zůstala prázdná recepce a tam z pod pultu odcizil dva mobilní telefony. Zloděj tak poškozené firmě způsobil škodu ve výši deseti tisíc korun. Případem krádeže se zabývá mostecká policie.

O svoji kabelku přišla tento týden i jedna žena z Mostu. Ta v centru města Mostu zavítala v odpoledních hodinách do jedné zákaznické kanceláře a při jednání si odložila kabelku. Při odchodu však zjistila, že kabelku již nemá. Okradená tak přišla o doklady, platební karty, finanční hotovost a mobilní telefon.

Výlet se cizinci nevydařil
Německého turistu okradl v centru města Mostu neznámý pachatel. Ten u obchodního domu Prior v nestřeženém okamžiku cizinci odcizil z kapsy svrchního oděvu peněženku. V ní měl poškozený osobní doklady a eura. Okradený Němec vyčíslil způsobenou škodu na částku jedenácti tisíc korun.

Za krádeže je již ve vězení
Policejní komisař mostecké policie obvinil z trestného činu krádeže a porušení domovní svobody 30 letého muže z Mostu. Ten má mít na svědomí vloupání do tří bytových komor v panelovém domě v ulici Česká v Mostě. Tam vnikal za použití násilí a odnesl různé sportovní oděvy, obuv a další věci, vše v celkové hodnotě 36 tisíc korun. V jednom případě odešel s prázdnou. Při jednom z vloupání byl přistižen majitelkou komory, která se s pachatelem na chodbě o lup přetahovala a lapka nakonec z domu utekl s prázdnou. Obviněný byl již loni stíhán pro sérii vloupání do bytových komor. V současné době se obviněný nachází již ve výkonu trestu za majetkové delikty. Odcizené věci policisté nezajistili.

vytisknout  e-mailem