Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Recidivistka zase kradla

TEPLICKO - Žena ukradla značkový šátek, policisté ji poznali na záznamu; Vloupání do restaurace... 

Recidivistka zase kradla

     Policisté dopadli zlodějku, která začátkem října odcizila v teplickém obchodním centru značkový šátek. V jedné z prodejen ukradla šátek v hodnotě 3400 korun, ze kterého odstranila bezpečnostní čip a schovaný pod bundou ho pronesla pokladní zónou. Ke zjištění totožnosti podezřelé 39leté ženy, která už má s pácháním majetkové trestné činnosti značné zkušenosti, přispěly záznamy bezpečnostních kamer, v případě odsouzení jí hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Vloupání do restaurace

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Oseku vloupal do restaurace. Do objektu vnikl oknem, zatím však není jasné, zda vůbec něco odcizil. Škoda byla předběžně vyčíslena na pět tisíc korun, policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po pachateli intenzivně pátrají.

Zmizelo nářadí za desetitisíce

     Škodu přes sto dvacet tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se na Bílinsku vloupal do stavební buňky v průmyslovém areálu. Uvnitř odcizil vrtačky a další stavební nářadí, policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až osmiletý trest odnětí svobody, pátrají.

Vloupání do aut

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který v Trnovanech vykradl zaparkované auto. Odnesl si autorádio, celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na šest a půl tisíc korun.

     Během stejné noci bylo vykradeno i další vozidlo, zloděj ze zaparkované dodávky odcizil instalatérský materiál a nářadí v celkové hodnotě přes 28 tisíc korun. V obou případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, policisté budou prověřovat i verzi, že má obě vloupání na svědomí stejný pachatel.

Vykradené automaty

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v prostoru samoobslužné myčky v Teplicích vloupal do několika automatů, ze kterých odcizil drobné mince. Přestože si „přišel“ jen na několik desítek korun, škoda na zničených automatech byla vyčíslena na třicet tisíc. Policisté případ prověřují jako trestné činy krádeže a poškození cizí věci, v případě dopadení může soudce vzhledem ke spáchání v době nouzového stavu uložit zloději až osmiletý trest odnětí svobody.

30. října 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem