Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodával kradené

LITOMĚŘICKO – Nebylo to poprvé; Pro nářadí do garáže; Z Ohře zmizela loďka. 

V rukou policistů skončil čtyřiatřicetiletý muž z Litoměřic, který se snažil prodat kradené kolo. Bicykl měl odcizit u jednoho z lovosických marketů, kde jej jeho majitel zanechal uzamčený, zatím co nakupoval. Ihned po odcizení se kolo měl snažit prodat, ale to se mu nepodařilo. Na základě operativního šetření se dotyčného podařilo policistům včas vypátrat i s jeho kořistí. Protože zákon neporušil poprvé, hrozí mu za trestný čin krádeže až tři roky vězení.

Pro nářadí chodil do garáže…

V uplynulých dnech roudničtí policisté sdělili podezření sedmačtyřicetiletému muži z Roudnicka pro trestný čin krádeže. Podezřelý muž měl opakovaně vniknout do garáže u rodinného domu v Roudnici nad Labem a zmocnit se zde uloženého ručního a elektrického nářadí za více než 5 tisíc korun. Měl ale smůlu, neboť byl včas vypátrán a většinu odcizených věcí se policistům podařilo zajistit a vrátit majiteli.

Z Ohře zmizela loďka

Oznámení o krádeži loďky z břehu řeky Ohře přijali terezínští policisté. Neznámý lapka odstranil zámek řetězu, kterým byla pramice uvázaná a následně s ní odplul neznámo kam. Majitel plavidla vyčíslil škodu na více než 6 tisíc korun. Po pachateli krádeže a odcizené pramici policisté pátrají.

Litoměřice, 14. 8. 2019, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 207
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem