Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pomozte při pátrání přepadené spořitelny!

Policisté žádají svědky přepadené pracovnice České spořitelny v Žatci o pomoc při pátrání po pachateli 

Jak jsme již veřejnost informovali, minulou středu (7. ledna), po 12. hodině, byla přepadena neznámým pachatelem pracovnice České spořitelny v Žatci. Maskovaný muž přistoupil k přepážce, položil na ni ruku s pistolí a požadoval po pokladní peníze. Pracovnice však jeho požadavku nevyhověla a tak pachatel bez finanční hotovosti z místa odešel. Naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Popis pachatele: muž ve věku asi 35 let, vysoký cca 175 cm, bílé pleti, robustnější, ramenaté postavy. Na sobě měl tříčtvrteční, zimní silonovou bundu zelenomodré barvy. Pod ní mikinu s bílou kapucí, kterou měl přetaženou přes hlavu. Dále byl oblečen do tmavých šusťákových kalhot. Jeho ústa překrývala zelená šála, zpod které mu vykukoval plnovous. Na očích měl tmavé sluneční brýle. Hovořil plynule česky.

Policisté žádají případné svědky, kteří si všimli podezřelého muže před spořitelnou, než došlo k loupeži, či když odcházel nebo utíkal z místa činu, aby se zkontaktovali s policií. Mohou volat na bezplatnou linku 158 nebo tlf.: 974 437 323 (i záznamník). Pozná někdo pachatele z kamerového záznamu? Za případnou pomoc děkujeme.

 

Odkazy do noveho okna

spořitelna žatec

spořitelna žatec 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem