Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pomozte najít dvojčata

Policisté žádají o pomoc při pátrání po Evě a Pavle Kudrnových 


     Dne 21. 5. 2008 vyhlásili tepličtí kriminmalisté pátrání po svěřenkách Dětského domova Krupka - Libušín Evě Kudrnové a Pavle Kudrnové (jednovaječná dvojčata), narozených 19. 10. 1991 v Ústí nad Labem, k trvalému pobytu přihlášených na adrese: Ústí nad Labem, Neštěmice, ul. Sibiřská 371.

     Dívky mají hubenou, 160 - 165 cm vysokou postavu, modrošedé oči, dlouhé hnědé, pravděpodobně odbarvené, vlasy. V době útěku měla Pavla Kudrnová na sobě světle modré džíny, zelenou mikinu a bílé sportovní boty. Eva Kudrnová měla na sobě černou mikinu, šortky s laclem, černé sportovní boty, s sebou měla modrou kabelu s motivy květin. V levém obočí má Eva Kudrnová peercing.

     Obě svěřenky utekly z výše uvedeného zařízení nezávisle na sobě v průběhu měsíce května 2008. Je možné, že jejich matka útěk kryje.

     Vzhledem k tomu, že se dívky přes veškerá opatření do dnešního dne nepodařilo vypátrat, žádají policisté o pomoc veřejnost. Informace o Pavle a Evě Kudrnových přijme každá policejní služebna nebo policisté na lince 158.

KudrnováEva_foto.jpg KudrnováEva_foto.jpg
KudrnováPavla_fofo.jpg KudrnováPavla_fofo.jpg

 

vytisknout  e-mailem