Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pokušení neodolal

LITOMĚŘICKO – Bicykl ho svedl na scestí; Zlákal ho notebook? 

Roudnickým policistům se podařilo vypátrat odcizené jízdní kolo i s jeho „novým majitelem“. Podezření bylo sděleno 37letému muži z Mělnicka. Dotyčný se v nestřeženém okamžiku zmocnil nezajištěného jízdního kola v hodnotě 40 tisíc korun, které jeho majitel zanechal na okamžik opřené u vchodu do restaurace na hoře Říp. Mělničan se bicyklu zmocnil i přesto, že byl v nedávné době za obdobný skutek pravomocně odsouzen a potrestán. Za krádež kola mu nyní hrozí až tříleté vězení.

Zlákal ho notebook?

Oznámení o krádeži věcí ze zaparkovaného vozidla přijali tento týden lovosičtí policisté. Neznámý pachatel se vloupal pravděpodobně v nočních hodinách do osobního vozidla v ulici Jungmannova. Po rozbití skleněné výplně okénka se zmocnil ve vozidle uloženého notebooku a další elektroniky v hodnotě 14 tisíc korun. Po pachateli krádeže a odcizených věcech policisté pátrají.

Při nakupování buďte obezřetní!

Nepříjemnou zkušenost s kapesním zlodějem zažil starší muž, který nakupoval na venkovním tržišti v obci Ředhošť. Chvilkové nepozornosti využil pravděpodobně neznámý pachatel, který se nepozorovaně zmocnil finanční hotovosti uložené v kapse kabátu poškozeného. Škoda je vyčíslena na více než 2 tisíce korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

Litoměřice, 6. 11. 2019, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem