Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pokousal policistu

TEPLICE - Napadení policisty, Krádež hadic, Poškodil automat.. 

Pokousal policistu
 
Z napadení úřední osoby byl obviněn 25letý muž z Krupky, který už měl dávno sedět ve vězení. Povědomého  muže si všimla v Dubí hlídka policistů. Ti věděli, že na muže je vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Muže chtěli zkontrolovat,ale ten kladl aktivní odpor a chtěl hlídce utéci. Při zadržení pokousal jednoho z policistů do ruky. Policisté tedy použili donucovací prostředky hmaty a chvaty. Po sdělení obvinění z násilí proti úřední osobě putoval muž do věznice v Litoměřicích, kde si má odpykat trest za předešlou trestnou činnost.
 
Zlostí rozbil automat
 
Poškození cizí věci se dopustil 31letý muž z Bíliny. Ten v bílinském sportbaru  udeřil pěstí do krycí skleněné výplně výherního automatu,kterou rozbil. Jeho chování vyprovokovali jiní návštěvníci baru, kteří ho slovně obtěžovali a on ze vzteku udeřil do automatu. Jednáním vznikla škoda 24 tisíc korun.
 
 
Krádež hadic
 
Neznámý pachatel řádil v panelovém domě v Trnovanech. Překonal zámky u 12ti hydrantových skříní a ze vnitřku odcizil 12 kusů požárních hadic s proudnicemi. Tímto jednáním způsobil škodu na odcizení ve výši 30 025,-Kč. Po zloději policisté pátrají.
 
 
Teplice, 27. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem