Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podvod mu neprošel

DĚČÍNSKO - Pokusil se podvést pojišťovnu; Zloděj si odnesl nářadí... 

Podvod mu neprošel

     Až dvouleté vězení hrozí muži, kterého děčínští kriminalisté obvinili z přečinu pojistného podvodu. Je podezřelý, že pojišťovně nahlásil škodní událost spočívající v poškození pravého boku jeho vozidla, ke kterému mělo dojít poté, co jej ze silnice vytlačilo jiné auto a on narazil do svodidel. Ve skutečnosti k poškození došlo až další den při cestě z Hřenska do Děčína, kdy řídil vozidlo pod vlivem alkoholu. Tím, že za účelem vylákání neoprávněného pojistného plnění uvedl nepravdivé údaje o nehodovém ději, se dopustil protiprávního jednání, vyšetřování muže probíhá na svobodě.

Zloděj si odnesl nářadí

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Děčíně vnikl do bytového domu, kde z otevřené dílny v přízemí odcizil vrtací kladivo. Poškozené firmě způsobil škodu dvacet tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže.

Zmizela elektronika

     Z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý zloděj, který se pootevřeným oknem vloupal do prostor ubytovny v Děčíně. Z místnosti pak ukradl elektroniku v hodnotě přes tři tisíce korun, policisté nyní po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až osmileté vězení, pátrají.

12. května 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem