Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peníze mu nepatřily

TEPLICE - Na účet mu přišly peníze určené jinému; Zloději v Bílině nezahálí... 

Peníze mu nepatřily
    Až na jeden rok za mříže může putovat nepoctivý muž, kterému v únoru letošního roku přišla na účet finanční hotovost téměř 38 tisíc korun. Na tom by nebylo nic nezvyklého, až na to, že peníze však nebyly určeny jemu, odesílatelka se totiž zmýlila ve vyplňování čísla a peníze měly putovat jinam. Ačkoliv muž věděl, že peníze přišly na jeho konto omylem a nebyly pro něj určeny, částku vybral a použil pro svou potřebu. Nyní čelí podezření ze spáchání přečinu zatajení věci.
 
V Bílině zloději nezahálí
    Policisté prošetřují vloupání hned do tří řadových garáží, ke kterým došlo v průběhu uplynulého týdne v Bílině. Neznámý pachatel odnesl z garáží motorovou pilu, rybářské vybavení, nářadí, 2 jízdní kola NP a disky s pneumatikami na osobní vozidlo, celková škoda se podle poškozených vyšplhala až na 37 tisíc korun. Pachateli hrozí za přečiny krádeže a poškození cizí věci až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Přepadení trafiky
     Tepličtí kriminalisté pátrají po neznámém lupiči, který přepadl dnes ráno trafiku v Bílině. Pod pohrůžkou násilí donutil prodavačku k vydání finanční hotovosti a z místa utekl. V případě dopadení hrozí lapkovi až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
 
Teplice, 27. 8. 2010, nprap. Daniel Vítek

vytisknout  e-mailem