Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilec za volantem

ÚSTÍ NAD LABEM - řidič nadýchal 2,51 promile + další denní info  

Dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se stala v sobotu v ranních hodinách v Mojžíři. Padesátiosmiletý řidič vozidla Škoda Favorit na rovném úseku v ulici Hlavní z ničeho nic najel na chodník a narazil do dřeveného plotu. Následně dál pokračoval v jízdě a narazil do vzrostlého stromu. Policisté u tohoto řidiče na místě provedli orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,51 promile. Tento řidič je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Dívka okradena na koupališti
Pátečního odpoledne využil zloděj přeplněného koupaliště v Brné a z opuštěné deky odcizil volně odložený batoh. Poškozené tak přišla o peněženku s doklady, platební kartou a finanční hotovostí. Dále pak o mobilní telefon a oblečení. Zloděj této dívce tak způsobil škodu kolem 6 tisíc korun.

Vloupání do kotelny
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci vloupal do objektu kotelny. Z tohoto objektu následně odcizil stavební nářadí (vrtačku, brusku, gola sadu a závitořez s vrtačkou). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 30 tisíc korun.

Na mladíka je podán návrh na vazbu
Policejní komisař sdělil obvinění 19letému mladíkovi z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný se v průběhu zhruba 6 měsíců dopustil série vloupání do různých objektů (restaurace, bedny na noviny a jiné zboží, rekreační chaty a balkón), z nichž následně odcizil potraviny, časopisy, cigarety a alkohol. Svým jednáním způsobil škodu kolem 28 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobod až do výše 2 let. Policejní komisař na obviněného podal návrh na vzetí do vazby.

vytisknout  e-mailem