Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradl kolegu

TEPLICKO - Spolupracovníkovi vzal peníze; Odcizil cizí tašku; Vykradený sklep. 

Okradl kolegu

     Až tříleté vězení hrozí 61letému muži, který měl okrást svého spolupracovníka. V areálu společnosti, kde jsou oba zaměstnáni, odcizil během přestávky v místnosti určené pro pracovní odpočinek z odložené peněženky téměř šest tisíc korun. Policisté v minulosti několikrát odsouzenému muži sdělili podezření z přečinu krádeže, vyšetřován je na svobodě.

Odcizil cizí tašku

     Z přečinu krádeže je podezřelý 34letý recidivista, který měl začátkem června odcizit tašku s mobilem a penězi. V minulosti 16krát odsouzený muž je podezřelý, že vzal ve večerních příruční tašku, kterou měl poškozený vedle sebe odloženou na schodech, kde seděl a dal se s kořistí na útěk. Oznamovatel vyčíslil škodu na více jak sedmnáct set korun, pokud případ skončí u soudu a lapka bude uznán vinným, mohl by se vrátit až na tři roky za mříže.

Vykradený sklep

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do suterénu panelového domu. U jedné ze sklepních kójí pak vytrhl ze zdi část petlice a odcizil z ní cestovní zavazadla, spací pytle, stan a dětské hračky. Škoda byla vyčíslena na bezmála jedenáct tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které trestní zákoník stanoví až tříletý trest odnětí svobody.

25. června 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem