Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizili pneumatiky

DĚČÍNSKO - Spolupachatelům hrozí až osmileté vězení; Vykradená garáž; Dluží na výživném. 

Odcizili pneumatiky

     Ze zločinu krádeže se bude zodpovídat dvojice mužů ve věku 35 a 24 let. Jsou podezřelí, že v polovině října odcizili z nákladové rampy ve Šluknově osm nových pneumatik v celkové hodnotě přes patnáct tisíc korun. Vyšetřovatel oba spolupachatele obvinil z trestného činu, za který jim s ohledem na spáchání v době nouzového stavu hrozí až osm let za mřížemi, trestně stíháni jsou na svobodě.

Vykradená garáž

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Děčíně vloupal do garáže. Odnesl si kufr s nářadím, celková škoda byla vyčíslena na čtyři tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, zloději hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

Dluží na výživném

     Skoro 27 tisíc korun dluží na výživném 34letý muž z Děčína, který neplatí alimenty na své tři nezletilé děti. Muž byl obviněn z přečinu zanedbání povinné výživy, pokud případ skončí u soudu, hrozí mu až roční vězení.

     Stejný trest hrozí i 33leté ženě, která také neplatí soudem stanovené výživné na své tři nezletilé potomky. Úřadu, kterému má peníze posílat, dluží přes 72 tisíc korun, také ona už je za své protiprávní jednání trestně stíhaná.

1. prosince 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem