Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizená kola

DĚČÍNSKO - Zloději kradli ve sklepech; Krádež na hřišti; Za volantem neměl co dělat. 

Odcizená kola

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Děčíně vnikl do suterénu panelového domu, kde se vloupal do sklepní kóje a odcizil horské kolo v hodnotě přes 11 tisíc korun.

    Další kolo zmizelo ze sklepa v jiné městské části Děčína, i v tomto případě pachatel násilím překonal dveře sklepní kóje a odcizil horské kolo v hodnotě dvacet tisíc korun. V obou případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže, za který hrozí pachatelům v případě dopadení s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav až osm let za mřížemi.

Krádež na hřišti

     Z trestného činu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který ve Varnsdorfu přelezl oplocení ohraničující sportovní areál a z workoutového hřiště demontoval a odcizil několik kovových součástí. Škoda zatím přesně nebyla vyčíslena, pachateli hrozí v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

Za volantem neměl co dělat

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 32letý muž, kterého zastavili policisté v Krásné Lípě. Muž si sedl za volant, i když má  soudem uložen zákaz řízení motorových vozidel po dobu dvou a půl roku. Při rozhodování soudu bude mít zřejmě vliv i skutečnost, že odmítl podrobit se testu na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle, v případě odsouzení mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

16. dubna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem