Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Od podvodníka až ke krkavčí matce

DĚČÍN - Pobíral, ač neměl; Tvrzení versus tvrzení; Zahrnuta odpadky; Krkavčí matka 

Pobíral, ač neměl
 
DĚČÍN – Od října 2005 do dubna 2006 žil ze sociálních dávek, které mu poskytoval stát. Jenomže  pak se to nějak zvrtlo a vykutálený tatínek dnes čelí obvinění z trestného činu podvodu. Třicetiletý Děčíňák opomněl  státním úřednicím  nahlásit důležité informace, jenž ovlivňují nárokování finanční výpomoci našeho sociálního systému.  O potrestání v dohledné době rozhodne soudní dvůr v Děčíně.
 
Tvrzení versus tvrzení
 
BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Dělení majetku je jedno z nejsmutnějších a nejsložitějších údobí při zániku partnerství. Muži zákona z obvodní oddělení v Benešově nad Ploučnicí v tuto chvíli prošetřují okolnosti nevrácení vozidla, jenž se nakonec může ukázat i jako trestný čin neoprávněného užívání cizí věci. Pokud se ukáže, že muž zapůjčené Audi užívá bez náležitého oprávnění, bude vyzván k navrácení auta jeho majitelce a současně s tím si vyslechnout i obvinění z protiprávního jednání, za což trestní zákoník nabízí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
Zahrnuta odpadky
 
DĚČÍN – Na jejím pozemku se hromadí odpad. A to se jí samo sebou nelíbí, a tak se obrátila na zástupce zákona, kteří by měli do případu vnést světlo. Policejní inspektoři ze Hřenska v tuto chvíli prošetřují okolnosti nedovolené hromadění stavebního odpadu na pozemku majitelky ludvíkovické parcely. Od května letošního roku se jí na jejím pozemku hromadí odpad, který si tam bez jejího požehnání kdosi odkládá. Pokud se mužům zákona podaří odhalit výtečníka, který překračuje zákon trestným činem poškozování cizí věci, může být jednou z cest i zákaz činnosti anebo jízdenka do kriminálu.
 
Krkavčí matka
 
DĚČÍN – Bezbranné dítě dala jako zástavu svých neduhů. Popíjela v jednom z děčínských barů, a když přišlo na placení, zanechala v baru jako zástavu své dvouleté dítě. Místo, aby pospíchala domů pro patřičný obnos, však zamířila do další z heren, kde v popíjení pokračovala. Když se dostatečně pobavila, vyšla ven a obrátila se na strážce zákona s prosbou o pomoc. Chtěla své dítě nazpět.  Leč v tuto chvíli je podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožování výchovy dítěte, za což ji může kromě odebrání dítěte postihnout i dvouletý pobyt za mřížemi.
 
Děčín dne 17.9.2010
nprap. Petra Trypesová
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem