Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezaplatila za zboží

TEPLICKO - Žena v obchodě ukradla jídlo; Vykradený vysavač a další zprávy. 

Ukradla jídlo

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí 26leté ženě, která v osecké prodejně ukradla jídlo. Do svého batohu schovala lasagne, čokolády a další cukrovinky za více jak čtyři sta korun a bez zaplacení prošla pokladní zónou, načež byla zadržena ostrahou.  Policisté ji obvinili ze zločinu krádeže, vyšetřována je na svobodě.

Vykradený vysavač

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v prostoru samoobslužné myčky na Teplicku vloupal do automatu na vysávání.  V nočních hodinách z automatu odcizil pokladnu s mincemi, předběžně byla škoda vyčíslena minimálně na pět set korun. Policisté případ prověřují jako trestný čin, za který může soudce vzhledem ke spáchání v době nouzového stavu uložit až osmiletý trest odnětí svobody.

Vloupání do auta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Trnovanech vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití okénka vnikl dovnitř a odcizil autorádio, celková škoda byla vyčíslena na tři tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

Zmizely cigarety a peníze

     Cigarety a drobné mince z automatu odcizil neznámý zloděj z restaurace v Duchcově. Dovnitř se vloupal po překonání okna, celková výše škody zatím nebyla upřesněna. Po lapkovi, kterému za zločin krádeže hrozí až osmileté vězení, nyní pátrají policisté.

29. října 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem