Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezaplatil za materiál

TEPLICKO - Muž je podezřelý z podvodu; Kradla kosmetiku i oblečení; Vloupání do sklepa. 

Nezaplatil za materiál

     Z přečinu podvodu byl obviněn muž, který v létě odebral v teplických stavebninách materiál v hodnotě přes 38 tisíc korun, za který nezaplatil. Využil toho, že ho v prodejně znali, protože tam chodil nakupovat společně s otcem, který podniká. Během dvou týdnů bez vědomí a svolení otce odebral na jeho otevřený účet různý materiál, vystavené faktury ale zůstaly nezaplacené. Pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, mohl by ho soudce poslat až na dva roky za mříže.

Kradla kosmetiku i oblečení

     Škodu přes osmnáct tisíc korun způsobila 34letá žena, která kradla zboží v obchodech. Od června do listopadu byla přistižena při krádežích jedenáctkrát v Teplicích a ve dvou případech v Trmicích. Kradla především kosmetiku a oblečení, chytili ji ale i s odcizeným jídlem, nebo hračkami. Žena byla obviněna ze zločinu krádeže, s ohledem na skutečnost, že kradli i v době nouzového stavu, jí hrozí až osmileté vězení.

Vloupání do sklepa

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Trnovanech vloupal do suterénu panelového domu. Z bývalé kolárny odcizil nářadí v hodnotě dva a půl tisíc korun, vzhledem ke spáchání činu v době nouzového stavu hrozí pachateli v případě dopadení trestní stíhání pro zločin krádeže a přečin porušování domovní svobody a až osmileté vězení.

16. prosince 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem