Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nenastoupil do věžení

ÚSTÍ NAD LABEM - Nenastoupil do vězení; Krádež květin; Okrádali zaměstnavatele 

Nenastoupil do vězení
Z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí byl obviněn 23letý muž z Krásného Března. Obviněný byl v měsíci září loňského roku  odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Ústí nad Labem  pro majetkovou trestnou činnost k trestu odnětí svobody v trvání deseti měsíců. V měsíci únoru letošního roku měl nastoupit výkon trestu, což však neučinil. Za takovéto jednání mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

Krádež květin
Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v průběhu včerejšího dne v centru města překonal oplocení pozemku rodinného domu a ze zahrady odcizil v květináčích několik palem a opuncií. Tímto jednáním tak pěstitelce způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Okrádali zaměstnavatele
Trmičtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření dvěma mužům z Ústecka  pro trestný čin Zpronevěra. Tohoto trestného činu se měli dopustit tím, že při rozvozu masa a masných výrobků vyinkasovali od odběratelů finanční hotovost za dodané zboží, které měli odevzdat zaměstnavateli, avšak tuto hotovost si ponechali pro svoji potřebu. Každý z mužů si tak nezávisle na sobě "přivydělal" více jak 50 tisíc korun. Za uvedené jednání jim tak hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

vytisknout  e-mailem