Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nechala si cizí peněženku

DĚČÍNSKO - K dopadení podezřelé pomohly policistům kamery; Ze zahrady zmizely sudy... 

Nechala si cizí peněženku

     Policisté sdělili podezření z přečinů zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 35leté ženě. Je podezřelá, že koncem dubna našla v rumburské samoobsluze dámskou peněženku, kterou si ponechala, majitelka, která ji v obchodě zapomněla, přišla o platební kartu a devět tisíc korun. Policistům k ustanovení totožnosti podezřelé pomohly kamerové záznamy, ženě hrozí v případě uznání viny až dvouleté vězení.

Ze zahrady zmizely sudy

     Z přečinu porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který ve Varnsdorfu po násilném překonání pletiva vloupal na oplocený pozemek. Ze zahrady u rodinného domu odcizil tři plastové sudy na vodu, celková škoda byla vyčíslena na šestnáct set korun. Po odcizených sudech i pachateli, kterému hrozí v případě dopadení až tříleté vězení, nyní pátrají policisté.

Krádež elektro kola

     Z chodby obytného domu v Děčíně zmizelo elektro kolo v hodnotě třiadvacet tisíc korun. Neznámý pachatel se zmocnil kola, ve kterém právě nebyla baterie, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli intenzivně pátrají.

2. června 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem