Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadl policisty

DĚČÍN - Napadl policisty; Nad ránem vyváděl v ulicích; Výživné vázne; Zmizely kabely 

Policejní hlídku, která v neděli odpoledne prováděla dohled nad bezpečností silničního provozu v Jílovém u Děčína, napadl dvaačtyřicetiletý muž. Začal vulgárními nadávkami a pokračoval fyzickým napadením dvou strážců zákona. Jako důvod měla být pokuta za přestupek, kterou inkasoval v blíže neuvedené době. Při útoku způsobil oběma napadeným drobná a lehká poranění a škodu zhruba za osm set korun. Policisté muže museli nakonec zpacifikovat. Včera si z úst kriminalistů vyslechl podezření z trestného činu násilí proti úřední osobě. Hrozí mu tak až čtyřletý pobyt v nápravném zařízení.  
 
 
Nad ránem vyváděl v ulicích
 
Trestní stíhání pro přečin poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení zahájili včera rumburští kriminalisté proti pětadvacetiletému muži. Ten v nedělních velmi brzkých hodinách povalil na zem mobilní WC, které vytlačil do vozovky, na jiném místě povalil návěstní značky a na dvou místech přehradil vozovku zábranami. Obviněný čelí hrozbě až šestiletého odnětí svobody.
 
 
Výživné vázne
 
Devatenáct tisíc korun výživného dluží na svého syna dvaačtyřicetiletý muž z Děčína. Dluh se nastřádal během zhruba dvou a půl let. Případem se zabývali kriminalisté a včera nadělili otci obvinění pro zanedbání povinné výživy. Hrozí mu tak až dvouleté vězení.
 
 
Zmizely kabely
 
Dva padesátimetrové prodlužovací kabely zmizely včera z jednoho děčínského přístavu. Postaral se o ně neznámý nenechavec, který při tom ještě stačil poničit rozbočovací roztrojku a zásuvku na lodi. Zůstala po něm škoda za více než patnáct tisíc korun. Po pachateli pátrají policisté z obvodního oddělení.
 
 
 
 
 
6. 9. 2011, Děčín
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem