Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž řídil opilý

DĚČÍNSKO - V dechu měl přes dvě promile alkoholu; Vloupání do restaurace; Vykradené auto. 

Muž řídil opilý

     Z přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 39letý muž, kterého v Rumburku zastavila policejní hlídka. Ve večerních hodinách si sedl za volant, i když před jízdou požil alkohol, policisté mu naměřili přes 2,3 promile alkoholu v dechu. Navíc při lustraci vyšlo najevo, že má rozhodnutím městského úřadu vysloven až do příštího roku zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel, pokud případ skončí u soudu, hrozí řidiči až dvouletý trest odnětí svobody.

Vloupání do restaurace

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Děčíně vloupal do restaurace. Po překonání mříží vnikl do objektu, kde odcizil dvě lahve alkoholu. Přestože škoda byla vyčíslena jen na pár stokorun, vzhledem ke spáchání zločinu krádeže v době vyhlášeného nouzového stavu hrozí pachateli v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

Vykradené auto

     Z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý neznámý pachatel, který se v Děčíně vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití okna vnikl do vozidla a odcizil mobilní telefon a batoh, ve kterém byla peněženka s doklady a platební kartou. Škoda byla vyčíslena na šest tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

29. října 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem