Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Loupežné přepadení zlatnictví

TEPLICKO - Pachatelé utekli, policisté po nich pátrají. 

     K loupežnému přepadení zlatnictví došlo v pondělí 16. ledna 2023 před 11 hodinou v Masarykově ulici v Teplicích.  Do prodejny vstoupil první pachatel, který  u prodejního pultu předložil prsten a požadoval ověření, zda je ze zlata. Po chvíli do prodejny přišel druhý z pachatelů, něco si řekli cizí řečí, pravděpodobně anglicky a následně první muž napadl u pultu prodejce pěstmi do hlavy. Přitom poškozený upadl na zem. Mezitím se druhý muž pokoušel rukojetí nože rozbít vitrínu se zlatými šperky. Po neúspěšných pokusech oba z místa utekli přes silnici směrem do ulice Kollárova.   

Popis pachatelů:

 První pachatel: muž, hubené postavy, vysoký cca 160-180 cm, věk cca 25 let oblečen v černých teplákách s bílým pruhem na boku nohavic, černé bundě. Na hlavě měl černou kšiltovku s kulatou nálepkou na kšiltu. Na nohou měl bílé boty zn. NIKE.  

 Druhý pachatel: muž, hubené postavy, vysoký cca 160-170 cm oblečen v modrých džínách, černé mikině s kapucí s nápisem na hrudi COMPTON, maskovaný černým šátkem. Na hlavě měl kapuci od bundy a na zádech černý batoh zn. NIKE.

Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k osobám pachatelů, či k jejich pohybu před, a nebo po loupeži, aby se obrátili na linku 158. 

20. ledna 2023
por. Bc. Ilona Gazdošová
tisková mluvčí PČR
 

vytisknout  e-mailem