Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kriminalita na Ústecku

ÚSTÍ NAD LABEM - Odcizení sekačky; Nenastoupila do věznice; Zima se blíží. 

Odcizení sekačky
Plot není pro zloděje překážkou, což dokládá i následující případ. Neznámý pachatel vnikl v obci Dolní Zálezly na pozemek oplocený plotem o výšce jednoho metru a zde odcizil z volně přístupného zahradního altánu motorovou sekačku v hodnotě 15 tisíc korun. Případ šetří ústečtí policisté pro přečin krádeže a zloději hrozí v případě dopadení až dva roky odnětí svobody. 
 
Nenastoupila do věznice

 

Rozhodnutí zdejšího okresního soudu nerespektovala 22letá žena, která měla na jeho základě nastoupit do výkonu trestu odnětí svobody, což však doposud neučinila. Má si tam totiž odpykávat trest za majetkovou trestnou činnost. Případ šetří neštěmičtí policisté pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě uznání viny může být žena potrestána odnětím svobody až na tři léta. 
 
Zima se blíží
Na zimu se již zřejmě připravuje dosud neznámý pachatel, který v Doběticích vnikl do jedné sklepní kóje panelového domu. Zde odcizil 4 kusy zimních pneumatik s disky a další věci v celkové hodnotě kolem 7 tisíc korun. Pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody šetří případ policisté ze Severní Terasy.
 
 
Ústí nad Labem, 06.08.2010, nprap. Vladimír Junek

vytisknout  e-mailem