Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradla v drogerii

CHOMUTOV - Ničil zařízení v baru, Nevítaný návštěvník.. 

Kradla v drogerii
Obvinění z trestného činu krádeže si vyslechla 20letá žena z Kadaně. Jako zákaznice místní prodejny drogerie zde postupně odcizila zboží za téměř šestnáct tisíc korun. Žena se ke krádežím přiznala, po výslechu byla propuštěna neboť její další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
 
Ničil zařízení baru
Opustit bar na chomutovském sídlišti odmítl 24letý mladík. Nejdříve se pohádal s dalším návštěvníkem a když ho obsluha vykazovala z místnosti, začal ničit zařízení. Kromě poškozeného kulečníku má na svědomí i rozbitý stolní fotbal, osvětlení baru, čtyři tága a monitor. Teprve pak odešel, za sebou zanechal škodu za téměř 52 tisíc korun. Policejní hlídka muže brzy dopadla a předvedla na služebnu. Výtržník je podezřelý ze dvou činů poškozování cizí věci a výtržnictví.
 
Nevítaný návštěvník
Policejní hlídka vyjížděla do rodinného domu v obci Kovářská, kam je přivolala mladá žena.Obtěžoval jí zde 39letý muž, který tloukl do dveří a domáhal se vstupu. Když ale žena odmítla, rozbil skleněnou výplň dveří a vnikl dovnitř. Celý dům prohledal a některé věci odcizil. Nepomohlo ani, že jej majitelka několikrát upozornila, že jeho přítomnost není vítáná a dům opustil až za doprovodu policistů. Nyní se bude zodpovídat z trestného činu porušování domovní svobody.
 
Ponechala si cizí peníze
45letá Jirkovačka je podezřelá ze zpronevěry téměř sedmi tisíc korun. Jako zástupce jedné pojišťovací agentury uzavřela se třemi klienty pojistné smlouvy, utržené peníze však neodevzdala, ale použila je pro svoji potřebu. Nyní na ni čeká obvinění z trestného činu, za který jí může soud poslat až na dva roky za mříže.
 
Výtržnost na ulici
Chomutovská policejní hlídka vyjížděla do ulice Havlíčkova, kde trojice útočníků napadla dva mladíky. K útoku došlo ve chvíli, kdy procházeli s kamarádkou po chodníku před základní školou. V době, kdy na místo dorazila policejní hlídka se zde nacházel pouze jeden z pachatelů – 17letý mladík, jeho dvě společnice utekly. Útočník byl zadržen a převezen na policejní služebnu. Tam bylo zjištěno, že mladík je od vánočních svátků na útěku z výchovného ústavu a je po něm vyhlášeno celostátní pátrání. Zranění, která pachatel napadeným způsobil, si vyžádalo ošetření u lékaře, doba léčení bude upřesněna. Po nezbytných úkonech byl zadržený předán zástupci výchovného ústavu, který ho odvezl zpět. Skutek je vyšetřován jako výtržnictví.
 
Vloupání do restaurace
V Jirkově pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který se vloupal do místní restaurace. Na místě bylo zjištěno, že pachatel vnikl do objektu a z chladícího boxu za výčepem odcizil  šestnáct lahví s alkoholem. Pak restauraci opustil. Zástupce majitele vyčíslil celkovou škodu na jedenáct tisíc korun.
 
Přišla o peněženku
Při návštěvě lékaře přišla o peněženku žena z Jirkova. Portmonku nechala odloženou v čekárně polikliniky a odešla. Když ztrátu zjistila vydala se zpět, ale židle byla již prázdná. Kromě osobních dokladů a různých tiskovin přišla žena i o tisíc korun.  Krádež šetří policie.
 
 

vytisknout  e-mailem