Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl alkohol

LOUNY - Pokladnou prošel bez zaplacení... 

Mladý muž z Postoloprt se v minulých dnech vydal do lounského Kauflandu krást. Z regálu v prodejně si odebral dvě lahve alkoholu v celkové hodnotě 229 Kč. Odcizené zboží si schoval pod mikinu a bez zaplacení prošel pokladnou. Tohoto skutku se dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech odsouzen pro trestný čin krádeže. Ve zkráceném přípravném řízení mu policisté sdělili podezření z trestného činu krádeže.

Krádež auta a vloupačky

Z pondělí na úterý se ve Vladislavově ulici v Lounech ztratilo zaparkované osobní vozidlo. Jednalo se o vůz zn. VW Passat v hodnotě půl milionu korun. Společně s automobilem zmizely i doklady k vozidlu, dětská autosedačka a handsfree souprava. Celková škoda byla vyčíslena na 507 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli i vozidle pátrají.

Včera byly policistům nahlášeny tři vloupačky do aut. První dvě se odehrály v Postoloprtech. Ve Školní ulici se vloupal do zaparkovaného osobního automobilu zn. Opel Zafira neznámý pachatel, který odcizil bourací kladivo, čímž způsobil škodu za 33 000 Kč. K druhému vloupání v Postoloprtech došlo ve Dvořákově ulici. Tam si zloděj vyhlédl zaparkovanou Škodu Felicii. Z jejího vnitřního prostoru si odnesl příruční koženou brašnu s nářadím v hodnotě 4 000 Kč. Třetí vloupání do vozidla bylo nahlášeno z Cítolibské ulice v Lounech. Neznámý pachatel rozbil u zaparkovaného automobilu zn. Citroen Xsara skleněnou výplň okna, vnikl dovnitř a následně odcizil notebook, navigaci a peněženku s finanční hotovostí. Způsobená škoda byla v tomto případě vyčíslena na 27 350 Kč.

Chalupu ve Vidhosticích navštívil zloděj

V minulých dnech vnikl na pozemek jedné chalupy ve Vidhosticích dosud nezjištěný poberta. Násilným způsobem se dostal do vnitřních prostor objektu, kde poničil zařízení. Poté z areálu odcizil hlavně železo. Jednalo se o několik kusů lešení, pět kusů bran za traktor, železnou vanu a také box s nářadím. Odcizením věcí způsobil škodu ve výši 14 000 Kč a poškozením majetku za 20 000 Kč. Policisté případ šetří jako podezření z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 12. ledna 2011     

vytisknout  e-mailem