Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádeže věcí

ÚSTÍ NAD LABEM - Několik případů krádeží, ke kterým vůbec nemuselo dojít. 

     Několik případů krádeží, ke kterým vůbec nemuselo dojít. Stačilo jen málo - chovat se zodpovědně a nenechávat ve vozidle cenné věci, respektive své osobní věci nenechávat bez dozoru.
 
Ve čtvrtek v podvečerních hodinách na parkovišti u trmického obchodního centra nechala na malý okamžik na zadní sedačce neuzamčeného vozidla volně položenou kabelku 35letá žena z Teplicka. Toho využil dosud neznámý zloděj a kabelku jí odcizil. Žena tak kromě osobních dokladů, dokladů od vozidla, finanční hotovosti, kreditních karet, stravenek a jiných věcí přišla i o 4 mobilní telefony. Nákup se tak ženě vlivem neopatrnosti značně prodražil.
 
Podobný případ lidské neopatrnosti řeší i policisté na Severní Terase. V pátek v podvečerních hodinách na parkovišti u jednoho z obchodních domů vnikl neznámý pachatel po rozbití skleněné výplně okna zadních dveří do zaparkovaného vozidla. Zlákaly ho totiž cenné věci, které si ve vozidle vyhlédl: notebook, mobilní telefon a fotoaparát. Zloděj si tak kromě uvedených věcí v hodnotě zhruba 33 tisíc odnesl i batoh s osobními doklady poškozených.
 
Mladá žena ze Sokolovska si šla minulý týden posedět do jednoho z barů v centru města. Zřejmě se i dobře bavila, ale to jen do okamžiku, kdy si na malou chvilku odskočila na toaletu. Po návratu totiž zjistila, že jí neznámý zlodějíček mezitím odcizil kabelku. V té měla žena peněženku s finanční hotovostí a platební kartou, osobní doklady a mobilní telefon. Způsobená škoda se přesáhla 3 tisíce korun. 

 

 

Ústí nad Labem, 09.08.2010, nprap. Vladimír Junek

vytisknout  e-mailem