Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež sudů objasněna

DĚČÍNSKO - Policisté podezírají z krádeže pivních sudů 24letého muže; Ukradené koloběžky... 

Krádež sudů objasněna

     Policisté dopadli zloděje, který se měl koncem října v Jiřetíně pod Jedlovou vloupat do skladu ve sportovním areálu. Čtyřiadvacetiletý muž je podezřelý, že odcizil tři prázdné padesátilitrové sudy od piva. Celková škoda na odcizených sudech a poškození objektu byla vyčíslena na šest tisíc korun, v případě uznání viny hrozí muži až dvouleté vězení.

Ukradené koloběžky

     Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který se ve Varnsdorfu vloupal do prodejny elektra. Zloděj rozbil výlohu obchodu a uvnitř odcizil dvě elektro koloběžky. Předběžná škoda byla vyčíslena na bezmála čtyřiatřicet tisíc korun, po ukradených koloběžkách i pachateli, kterému za krádež a poškození cizí věci hrozí až dvouletý trest odnětí svobody, policisté intenzivně pátrají.

Z dodávky zmizel mobil

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který ve Varnsdorfu využil nepozornosti řidiče a z kabiny nezamčené dodávky přepravní společnosti ukradl mobilní telefon. Oznamovatel vyčíslil škodu na dvacet tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

11. listopadu 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem