Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež pečiva

DĚČÍNSKO - Muž ukradl z pekárny chleba; Odcizené bicykly; Vloupání do chatky. 

Krádež pečiva

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 34letý recidivista, který v Krásné Lípě odcizil pečivo. Před několika dny rozříznul okenní síť proti hmyzu, otvorem prostrčil ruku a ze stojanu vzal čtyři pecny chleba. Po chvíli se na místo činu vrátil, aby ukradl další pečivo, chytili ho ale zaměstnanci pekárny, kteří lapku předali policistům. Ti v minulosti pětkrát odsouzenému muži sdělili podezření z přečinu krádeže, za který by ho mohl soudce v případě uznání viny poslat až na tři roky za mříže.

Odcizené bicykly

     Dvě jízdní kola v hodnotě třináct tisíc korun ukradl neznámý pachatel v Hřensku. Bicykly ve večerních hodinách ukradl z nosiče zaparkovaného auta, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po odcizených kolech i pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, intenzivně pátrají.

Vloupání do chatky

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který ve Šluknově vnikl na oplocený pozemek a následně se vloupal do chatky, ze které odcizil dvě zahradní sekačky. Škoda zatím nebyla přesně vyčíslena, pachateli hrozí za přečin krádeže v případě dopadení až dvouleté vězení.

25. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem