Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež nafty objasněna

DĚČÍN - Krádež nafty objasněna; Zloděj knihomol; Srnec se stal obětí pytláka; Odcizený automobil se vrátil k majiteli 

Děčínští kriminalisté vyřešili případ, kdy neznámý pachatel v areálu jedné firmy nedávno odcizil šest tisíc litrů nafty v celkové hodnotě kolem sto dvaceti tisíc korun. Vypátrali pětačtyřicetiletého muže, který by měl mít tuto nekalost na svědomí. V pátek proti němu zahájili trestní stíhání pro krádež. Vzhledem k výši škody hrozí obviněnému až pětiletý pobyt ve vězení.
 
 
Zloděj knihomol
 
Do jednoho domu v Děčíně vnikl před pár dny čtyřiadvacetiletý mladý muž. Zde rozbil nejednu skleněnou výplň u dveří, aby si sjednal přístup do všech místností. Odcizil poměrně zajímavou kombinaci věcí. V obývacím pokoji se zmocnil různých knih a v ložnici pak videokamery. Během nezvané návštěvy způsobil škodu kolem sedmnácti tisíc korun. Policisté z obvodního oddělení jej ale poměrně brzy dopadli a už má na krku podezření z krádeže vloupáním, poškození cizí věci a porušování domovní svobody ve zkráceném přípravném řízení. Nad jeho hlavou visí hrozba až tříletého pobytu v nápravném zařízení.
 
 
Srnec se stal obětí pytláka
 
Včera ve večerních hodinách kdosi dvěma ranami skolil ve Varnsdorfu patnáctikilového srnce. Poškozené organizaci tím způsobil škodu ve výši pětadvacet tisíc korun. Z jakého důvodu nechal střelené zvíře na místě, není jasné. Jasné je jen to, že se s největší pravděpodobností jednalo o pytláka. Případem se zabývají místní policisté.
 
 
Odcizený automobil se vrátil k majiteli
 
Vozidlo odcizené minulý týden v obci Polevsko nalezli při obchůzce policisté z obvodního oddělení v České Kamenici při obchůzce v Markvarticích. Automobil strážci zákona předali jeho původnímu majiteli.
 
 
 
 
 
Děčín 11.7.2011
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem