Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krade a krade

ÚSTÍ NAD LABEM - Krade a krade; Vnikl otevřeným oknem; Násilník vykázán z bytu 

Krade a krade
Policisté ze Severní Terasy sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření 27leté ženě z Předlic pro trestný čin Krádeže. Této ženě je sděleno podezření z toho, že se od počátku tohoto měsíce do současné doby dopustila celkem pěti případů krádeží v obchodech na celém území města. Žena při těchto krádežích odcizila mimo jiné větší množství cukrovinek, masoxy, nanuky, ale také drogistické zboží (řasenky, make up), atd.. Svým jednáním tak provozovatelům prodejen způsobila škodu přesahující 2 tisíce korun. Této trestné činnosti se dopouštěla, ačkoliv byla pro obdobnou trestnou činnost rozsudkem soudu z června tohoto roku odsouzena k podmíněnému trestu odnětí svobody.

Vnikl otevřeným oknem
Všebořičtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který včerejšího dne v odpoledních hodinách  vnikl otevřeným oknem v přízemí  do rodinného domu, odkud odcizil několik tisíc korun na hotovosti. Pachateli  této krádeže k tomu stačilo málo: jen několik minut "čistý vzduch" a jedno otevřené okno. V případě dopadení však pachateli hrozí pro trestné činy Krádež a Porušování domovní svobody až dva roky odnětí svobody nebo peněžitý trest.

Násilník vykázán z bytu
Krásnobřezenští policisté vykázali ze společně obývaného bytu muže, který slovně a fyzicky napadal svou družku. Svého jednání nezanechal ani po příjezdu policejní hlídky, kdy ženu i před policisty nadále opakovaně slovně urážel. Z těchto důvodů byl zjevně podnapilý muž zajištěn a eskortován na policejní stanici, kde však pokračoval v slovním papadání, tentokrát pro změnu  policistů.

vytisknout  e-mailem