Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jedno auto mu bylo málo

DĚČÍN - Jedno auto mu bylo málo; Než by si ji koupil, raději ji ukradl; Hitem letošního léta je nerez; Věřila, že si tím pomůže 

HŘENSKO - Nemilé překvapení zažilo včera ráno v kempu Mezní Louka několik cizinců, kteří sem přijeli poznávat krásy českého Švýcarska.  Z tamního kempu někdo  během noci odcizil nejen uskladněná jízdní kola, ale i zaparkovaný VW Bus. Škoda odcizením se vyšplhala až k hranici tři sta tisíc korun. Děčínští policisté včera odpoledne zahájili trestní řízení pro podezření z trestného činu krádeže, za což výtečníčkovi v případě dopadení hrozí nejen peněžitý trest , ale i  dvouletý pobyt ve vězení.  
 
Než by si ji koupil, raději ji ukradl
 
ČESKÁ KAMENICE – V noci ze středy 30.6.2010 na čtvrtek 1.7.2010 v Kytlicích zmizela rukama nenechavého zloděje písková filtrace, která byla připojena k bazénu na zahradě. Neznámý zloděj tím chalupářku  nemile překvapil a současně ji tím způsobil škodu ve výši celých  devíti tisíc korun. Pokud se policii podaří pachatele chytit, hrozí mu za jeho nedovolené chování sdělení obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.  
 
Hitem letošního léta je nerez
 
VARNDORF -  Dva muži středního věku ze severních Čech neváhali přelézt vysoký plot sběrných surovin ve Varnsdorfu, odkud včera v noci  odcizili na dvě stě třicet kilogramů nerezu. Ze svého lupu se neradovali dlouho, jelikož již dnes jim varnsdorfští  policisté  sdělili podezření z trestného činu krádeže. Oběma mužům tím hrozí peněžitý test. V horším případě dokonce  pobyt za mřížemi.
 
Věřila, že si tím pomůže
 
RUMBURK –  Vzala si cizince a věřila, že si tím pomůže k lepšímu životu. Na území jiného státu uzavřela účelový sňatek a do České republiky se mladá jednatřicetiletá žena navracela už jako vdaná paní. Místo peněz získala hrozbu až ročního vězení a v budoucnu bude falešná nevěsta čelit  obvinění z trestného činu napomáhání k neoprávněnému pobytu na území republiky.
 
Děčín 2.7.2010
nprap. Petra Trypesová
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem